• La reducere

KRUG Grande Cuvee Brut, Franta, 1.5L, 12% ABV

RON 2,582.56
RON 2,221.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Krug Grande Cuvee are o textură incredibil de fină, rezultat al învechirii vinurilor minimum 6 ani în crame întunecoase şi răcoroase. Sunt necesari aproximativ 20 de ani pentru a umple fiecare sticlă de Krug Grand Cuvee, o expresie definită de o varietate de arome ce trezesc amintiri şi emoţii dintre cele mai pure. Pentru a-i resimţi pe deplin aromele, savuraţi şampania la o temperatură recomandată de 9°-12°C.

Miros: Nuanţe fine şi seducătoare de fructe uscate, flori şi turtă dulce.

Gust: Arome floral-fructate, unde nuanţele de mere, lămâie, grapefruit şi fructe uscate sunt completate cu accente de marţipan, nuga, alune şi jeleu de fructe.

Culoare: Galben pal, cu sclipiri aurii.

DLV00064

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
1.5L
Tara Origine
Franta
Brand
Krug
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale