• La reducere

KRUG Grande Cuvee Brut Gift Box, Franta, 0.75L, 12% ABV

RON 1,355.42
RON 1,125.00 Economiseste 17%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul este definit de o varietate de arome şi este aproape imposibil să nu găseşti un element care să îţi trezească amintiri sau emoţii atunci când savurezi această şampanie inedită. Pentru a beneficia din plin de buchetul acestei şampanii, se recomandă degustarea la o temperatură cuprinsă între 9°C şi 12°C.

Miros: Note seducătoare de fructe uscate şi flori parfumate, cu accente de turtă dulce.

Gust: Aromele florale, de fructe uscate, mere, lămâie, grapefruit şi de marţipan sunt completate de note surprinzătoare de nuga, alune şi jeleu de fructe, care deosebesc gustul acestui sortiment de oricare altul.

Culoare: Galben pal cu străluciri aurii.

DLV00063

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Krug
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale