• La reducere

KRUG Rose Brut, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 1,855.17
RON 1,614.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Krug Rosé este cea mai nonconformistă şampanie a casei şi promite să surprindă degustătorii prin textura sa catifelată, culoarea delicată şi gustul rafinat. Fără îndoială, sortimentul captează spiritul creativ al casei Krug. Pentru a savura din plin buchetul aromat al acestei şampanii, se recomandă degustarea la o temperatură de 9°C - 12°C.

Miros: Note captivante de fructe uscate, căpşune, fragi, zmeură şi accente proaspete de flori albe.

Gust: Aromele florale şi notele de fructe uscate sunt perfect echilibrate, care conferă sortimentului o delicateţe aparte. Acestea sun învăluite în tonuri de fructe de pădure roşii, un strop de miere şi accente citrice.

Culoare: Roz-somon.

DLV00065

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Krug
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale