• La reducere

MOET & CHANDON Brut Imperial Vintage 2009, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 447.56
RON 367.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sampania Grand Vintage 2009  se remarca printr-un gust captivant si echilibrat dar si printr-o mineralitate deosebita. La un prim miros se remarca note subtile de tei, caprifoi, arome rafinate de fructe proaspat culese (piersici albe, mandarine, prune), imbogatite cu accente de martipan, piper alb, bergamota.

Spre final isi fac aparitia miresme dulci de vanilie, migdale. Culoarea este o nuanta aparte de galben pai  cu insertii de verde smarald. 

DLV00004

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Moet & Chandon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale