• La reducere

MOET & CHANDON Ice Imperial Rose, Franta, 1.5L, 12% ABV

RON 812.35
RON 658.00 Economiseste 19%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Intensitatea Pinot Noir-ului (45% -55%, din care 10% vin roşu), bogăţia şi eleganţa soiului Pinot Meunier (35%-45%, din care 10% vin roşu), prospeţimea strugurilor Chardonnay (5%-10%) şi procentul de 20-30% de vinuri rezervă selecţionate special pentru a rotunji şi evidenţia consistenţa şi profunzimea sortimentului conturează caracterul unic al şampaniei, care deşi etalează un aer rebel, păstrează totuşi nobleţea specifică sortimentelor Casei.

Miros: Un buchet expresiv, dominat de note de cireşe Morello şi fructe de pădure roşii, în special merişoare, la care se adaugă accente delicate de smochine, nectarine şi rodie.

Gust: O simfonie de arome vibrante, unde se remarcă note bogate de fructe de pădure roşii şi grepfrut roz. Armonia dulce-proaspăt este perfect construită, iar finish-ul curat, uşor amărui, încununează întreaga experienţă gustativă.

Culoare: Roz strălucitor.

DLV00010

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
1.5L
Tara Origine
Franta
Brand
Moet & Chandon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale