• La reducere

MOET & CHANDON MCIII, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 2,454.65
RON 2,111.00 Economiseste 14%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

MCIII este de o culoare galbenă vibrantă, cu reflexe aurii strălucitoare și posedă o mărgea foarte fină. Pe nas, parfumul complex se dezvăluie treptat, strat după strat, în timp ce familiile de arome se succed perfect între ele în succesiune lină. Întâi, dulci note de cafea, malț, mocha, praline, delicios, fasole Tonka, pecan, grâu coapte și patiserie vieneză. Ulterior, fructificația bogată și intensă vine în prim plan cu nuanțe de coajă de citrice, citron, kumquat, bergamot și verbena. Aromele finale sunt de nuanță minerală și parfumul de iod al mării, alături de note uscate prăjite.

Pe palat, maturitatea și bogăția sunt evidențiate mai întâi de o expansivitate dinamică, o senzație de opulență mătăsoasă. Este deopotrivă și delicat, dens și delicat, impunător și elegant. Fructul este exprimat în note de citrice confiate, fructe (prune și nectarine), smochine uscate și curmale împreună cu mirodenii calde (vanilie, scorțișoară și nucșoară). Evoluează spre un finisaj mineral, precis, cu o săratură ușor amară, care este revigorantă.

DLV00017

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Moet & Chandon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale