• La reducere

MOET & CHANDON Rose Imperial, Franta, 0.2L, 12% ABV

RON 120.73
RON 99.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Diversitatea şi bogăţia podgoriilor franţuzeşti este evidenţiată elegant de cele trei soiuri de struguri care compun acest cupaj, mai exact Pinot Noir, Pinot Meunier şi Chardonnay, iar nuanţa vibrantă se datorează procentului de 10% vin roşu care este adăugat sortimentului. Brut Impèrial Rosè se remarcă prin expresivitate aromatică, rafinament şi un perlaj fin, care subliniază delicat complexitatea buchetului.

Miros: Note splendide de petale de trandafir, fragi, zmeură, cireşe zemoase şi un strop de piper.

Gust: Un buchet bogat, captivant, unde se remarcă arome dulci de căpşune, zmeură, cireşe, coacăze roşii, piersici şi accente proaspete de mentă.

Culoare: Roz, cu străluciri aurii.

DLV00020

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.2L
Tara Origine
Franta
Brand
Moet & Chandon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale