• La reducere

PERRIER JOUET Belle Epoque, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 704.65
RON 606.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Perrier Jouet Belle Epoque este caracterizat de un echilibru perfect între opulenţă şi eleganţă şi de un amestec subtil de arome clasice şi îndrăzneţe. Sticla are un design deosebit, care anticipează aromele seducătoare de flori albe de primăvară.

Miros: Note bogate de piersică, pară şi grepfrut, învăluite într-un parfum proaspăt de ananas şi flori de primăvară.

Gust: Arome catifelate de fructe coapte, completate de note elegante de nuci, marţipan şi condimente dulci. Finish-ul este lung şi delicat.

Culoare: Galben pal, cu străluciri verzui.

SRPN00044

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Perrier Jouet
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale