• La reducere

PIPER HEIDSIECK Cinema Brut, Franta, 0.75L, 12% ABV

RON 227.85
RON 180.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Legătura dintre Casa Piper Heidsieck şi lumea cinematografiei este deja celebră şi a început încă din anul 1933, atunci când o sticlă de şampanie a apărut în Sons of the Desert, primul film ai cărui protagonişti erau Laurel şi Hardy. De atunci şi până astăzi, sortimentul etalon al casei a fost asociat cu diverse pelicule, fiind şampania oficială la festivalul de film de la Cannes şi la ceremonia de decernare a premiilor Oscar.

Şampania surprinde perfect bogăţia podgoriilor din zona Champagne prin intermediul melanjului inedit de struguri Pinot Noir 50-55%, Pinot Meunier 20-25%, Chardonnay 15-20% şi vinuri rezervă în proporţie de 15-20%, care conferă unitate paletei aromatice. Perlajul vibrant asigură doza necesară de prospeţime sortimentului şi evidenţiază bogăţia gustului.

Miros: Notele captivante de pară zemoasă, măr, citrice şi migdale, învăluite în accente blânde de alune de pădure crude.

Gust: Buchetul combină armonios arome proaspete de pomelo, struguri albi, coajă de lămâie, grepfrut şi pere cu note delicate de foietaj cu mere.

Culoare: Galben pal, cu străluciri aurii.

PMALX101

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
PIPER HEIDSIECK
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale