• La reducere

PIPER HEIDSIECK Rose, Franta, 1.5L, 12% ABV

RON 727.87
RON 444.00 Economiseste 39%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Caracterul unic, profunzimea remarcabilă şi cromatica deosebită a acestui sortiment rosé se datorează în mare măsură cantităţii mari de struguri roşii care intră în compoziţia sa: Pinot Noir (50-55%), culeşi din cea mai sudică parte a regiunii Cote des Bar, dintre care 20-25% vinificaţi ca vin roşu, Pinot Meunier (20-25%), Chardonnay (15-20%) şi vinuri rezervă în proporţie de 15-20%.

Nuanţa deosebită a şampaniei anticipează bogăţia aromatică a buchetului şi invită la degustare. Rosé Sauvage se potriveşte excelent alături de preparate pe bază de carne roşie sau mâncăruri uşor mai sofisticate, cum este raţă a l’orange.

Miros: Parfum absolut captivant, dominat de note de mure, căpşune şi coacăze negre, la care se adaugă accente de mandarină şi şofran.

Gust: O succesiune de arome bogate de fructe de pădure proaspete şi cireşe dulci şi zemoase, aşezate pe un fond condimentat şi presărate cu un pic de fum.

Culoare: Roşiatic.

PMALX103

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
1.5L
Tara Origine
Franta
Brand
PIPER HEIDSIECK
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale