• La reducere

PURCARI Alb Classic Brut, Republica Moldova, 0.75L, 12.5% ABV

RON 107.87
RON 96.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Vinurile spumante Purcari sunt un tribut adus generaţiilor de vinificatori pasionaţi de munca lor, care au creat sortimente inedite timp de aproape două secole. Calităţile casei Purcari se reflectă foarte bine în acest vin spumant alb realizat din soiurile Chardonnay, Pinot Noir şi Pinot Blanc.

Vinul este obţinut prin metoda clasică de fermentare şi învechit în sticlă, timp în care dezvoltă un perlaj fin, elegant şi persistent. Purcari Cuvee Brut Alb este un vin cu structură frumoasă, care etalează un buchet proaspăt, complex şi bine echilibrat.Temperatura optimă de servire este de 5 – 7 °C.

Miros: Note proaspete de citrice, la care se adaugă nuanţe florale şi tonuri de pâine prăjită.

Gust: Arome curate şi elegante de fructe cu miez galben, în special piersici, învăluite în accente minerale. Postgust lung, echilibrat.

Culoare: Galben deschis.

PMF049

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Republica Moldova
Brand
PURCARI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale