• La reducere

PURCARI Feteasca Alba Brut, Republica Moldova, 0.75L, 12.5% ABV

RON 157.38
RON 96.00 Economiseste 39%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

La peste două secole de la înființare, istoria, tradiția și măiestria cramei Purcari sunt ridicate la grad de artă prin gusturi cu totul speciale. Cuvee de Purcari Fetească Albă Brut face parte dintr-o colecție aniversară, de aceea poartă pe ambalajul său anul înființări cramei, 1827. Acest vin spumant alb este realizat 100% din soiul de struguri Fetească Albă, originar din zona țării noastre. Cu o vechime atestată de aproape 2.000 de ani, strugurii Fetească Albă sunt utilizați pentru vinurile de calitate superioară, păstrând notele florilor viței de vie în delicatețea rezultatului final.

Château Purcari a ales pentru Cuvee de Purcari Fetească Albă Brut un proces de fermentare tradițional, apoi maturarea în sticle pentru desăvârșire şi pentru ca soiul să-şi elibereze toate aromele în cel mai elegant mod cu putinţă. Spumantul trece apoi printr-un proces secundar de fermentație și maturare în sticlă, menit să echilibreze aromele.

Rezultatul este un vin spumant de culoare gălbui-verzuie, ce etalează un perlaj consistent și cremos. Aroma dezvăluie tușe proaspete de mere verzi, dar și flori sălbatice de câmp și fagure delicios. 

Miros: Note proaspete de citrice, care se împletesc frumos cu tușe florale

Gust: Aroma se deschide cu prospețimea merelor verzi, care se topește apoi în tonuri de fagure și flori de câmp

Culoare: Galben pai cu accente verzui

PMF050

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Republica Moldova
Brand
PURCARI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale