• La reducere

PURCARI Rose Brut, Republica Moldova, 0.75L, 12.5% ABV

RON 157.38
RON 96.00 Economiseste 39%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Purcari Cuvee Brut Rose este un vin spumant sofisticat, produs prin metoda clasică de fermentare din struguri Chardonnay şi Pinot Noir şi învechit în sticlă. Vinul este frumos structurat, prezintă un gust complex şi echilibrat şi se mândreşte cu un perlaj fin, persistent.

Purcari Cuvee Brut Rose este un spumant elegant, care păstrează însă o prospeţime prietenoasă. Vinul poate fi savurat ca aperitiv sau alături de preparate uşoare pe bază de peşte, carne albă şi deserturi cu fructe.Temperatura optimă de servire este de 5 – 7 °C.

Miros: Buchetul etalează în special note florale, la care se adaugă accente de coacăze negre şi produse de patiserie.

Gust: Arome captivante de cireşe amare, merişoare şi foietaj cu fructe. Postgustul este lung, dulce-acrişor, puţin vanilat.

Culoare: Roz, cu irizaţii cărămizii.

PMF051

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Republica Moldova
Brand
PURCARI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale