• La reducere

RUINART Blanc de Blancs, Franta, 0.375L, 12.5% ABV

RON 312.20
RON 256.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Strugurii Chardonnay reprezintă esenţa tuturor cuvée-urilor casei, fiind preferaţi de producători datorită aromei proaspete şi vibrante ce îi caracterizează, iar Ruinart Blanc de Blancs Brut nu face excepţie de la această regulă.

Strugurii sunt atent selecţionaţi şi recoltaţi din Côte des Blancs, Montagne de Reims, Sillery şi Brimont şi conturează un sortimentul complex şi nuanţat, care beneficiază de o aciditate persistentă.

Miros: Buchetul este dominat de aroma bogată a fructelor proaspete de livadă, la care se adaugă accente de lămâie, fructe exotice, boabe de piper roz şi flori de iasomie.

Gust: O simfonie de arome dulci de pere, caise, piersici, migdale şi brioşe proaspete, care evoluează într-un finish persistent, mineral, cu influenţe subtile de miere.

Culoare: Galben pai, cu sclipiri aurii.

DLV00072

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.375L
Tara Origine
Franta
Brand
Ruinart
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale