• La reducere

RUINART Blanc de Blancs Gift Box, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 539.76
RON 448.00 Economiseste 17%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cu o sticlă inspirată de forma recipientelor în care se păstra vinul în sec. XVIII, superbul sortiment franţuzesc îşi dezvăluie aroma cuceritoare tuturor celor care vor să deguste o şampanie elegantă. Gustul cuvée-ului Ruinart Blanc de Blancs Brut este dat de struguri Chardonnay, culeşi din zonele Montagne de Reims, Côte des Blancs, Brimont şi Sillery.

Strugurii Chardonnay domină toate sortimentele casei, conferindu-le aroma specifică soiului şi schiţând un caracter vibrant, proaspăt şi parfumat.

Miros: Buchetul combină fructe proaspete de livadă, fructe exotice şi arome citrice, la care se adaugă un strop de piper roz şi flori de iasomie.

Gust: Un mix aromat de pere, caise şi piersici zemoase, migdale dulci şi brioşe proaspăt scoase din cuptor, cu un finish persistent, cu accente de miere.

Culoare: Galben pal, cu sclipiri aurii.

DLV00073

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Ruinart
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale