• La reducere

RUINART R de Ruinart Brut, Franta, 0.75L, 12% ABV

RON 358.54
RON 294.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

R de Ruinart este un cupaj elegant de Chardonnay 40%, Pinot Noir 57% şi Pinot Meunier 3%, unde 20 - 25% dintre vinurile care intră în compoziţia blendului au o vechime de maximum doi ani. Şampania impresionează cu aroma sa echilibrată, finish-ul persistent, efervescenţa susţinută şi aspectul său cristalin, cu sclipiri aurii.

Prospeţimea specifică soiului Chardonnay conferă un plus de vitalitate acestui blend clasic, cu totul deosebit. Sortimentul se potriveşte foarte bine alături de un aperitiv.

Miros: Un buchet complex, dar delicat, care etalează nuanţe proaspete de măr, pară, caisă, alune de pădure, migdale crude, câteva note florale şi condimente.

Gust: Arome bogate de nectarină, prune verzi, brioşe proaspăt scoase din cuptor, fructe uscate şi condimente dulci.

Culoare: Galben pal, cu străluciri aurii.

DLV00070

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Ruinart
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale