• La reducere

RUINART R de Ruinart Brut Gift Box, Franta, 0.75L, 12% ABV

RON 396.55
RON 345.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Ruinart R de Ruinart combină elegant struguri din soiurile Chardonnay 40%, Pinot Noir 57% şi Meunier 3%, iar un procent de 20 - 25% dintre vinurile care intră în compoziţia blendului provin din ultimii doi ani. Vizual, şampania are un aspect cristalin, cu sclipiri aurii şi o efervescenţă susţinută.

Sortimentul se potriveşte perfect alături de un aperitiv, indiferent de ocazie. Aroma echilibrată, finish-ul persistent şi prospeţimea specifică strugurilor Chardonnay conturează caracterul deosebit al acestui blend clasic.

Miros: Note delicate, proaspete de mere, pere şi caise, completate de arome încântătoare de alune de pădure, migdale crude, note florale şi un strop de condimente.

Gust: Un buchet echilibrat, cu arome bogate de nectarine, prune verzi, brioşe proaspete, fructe uscate şi accente de condimente dulci.

Culoare: Galben pal, cu reflexii aurii.

DLV00071

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Ruinart
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale