• La reducere

RUINART Rose, Franta, 1.5L, 12.5% ABV

RON 1,044.58
RON 867.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

În compoziţia sortimentului Ruinart Rosé intră struguri de cea mai bună calitate, culeşi manual din regiuni renumite pentru viţa de vie, precum Montagne de Reims, Cote des Blancs şi Vallee de la Marne. Pentru acest sortiment rafinat, casa Ruinart a ales struguri din soiurile Chardonnay (45%) şi Pinot Noir (55%).

Aroma şampaniei Ruinart Rosé este intensă, fructată şi parfumată, iar mineralitatea este încântătoare. Sortimentul lansat în anul 1962 este premiat internaţional în repetate rânduri, fiind unul dintre cele mai apreciate sortimente de şampanie rose din lume.

Miros: Note delicate de fructe exotice, fructe de pădure şi rodie, învăluite în parfumul dulce şi seducător al petalelor de trandafir.

Gust: Un buchet aromatic complex, frumos echilibrat, cu note de fragi, zmeură, lychee şi caise uscate, completate de note proaspete de grepfrut roz şi accente mentolate.

Culoare: Roz, cu străluciri portocalii.

DLV00077

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
1.5L
Tara Origine
Franta
Brand
Ruinart
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale