• La reducere

RUINART Rose Gift Box, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 536.59
RON 440.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Eleganţa sortimentului Ruinart Rosé se datorează melanjului de struguri Chardonnay (45%), culeşi în mare parte din regiunea Cote des Blancs şi struguri Pinot Noir, originari din zonele Montagne de Reims şi Vallee de la Marne, transformaţi în vin roşu.

Sortimentul lansat în anul 1962 este caracterizat de o mineralitate desăvârşită şi de un buchet aromatic complex, care combină într-un mod inedit note exotice cu arome de fructe sălbatice şi accente florale.

Miros: Note proaspete, delicate de lychee, guave, zmeură, cireşe, caise şi fragi, completate de arome intense de trandafir şi rodie.

Gust: O senzaţie intensă şi efervescentă, unde aromele de fructe de pădure proaspăt culese se dezvăluie ca într-o avalanşă, dominând profilul aromatic al acestui sortiment. Spre final îşi fac simţită prezenţa şi note revigorante de grepfrut roz şi mentă.

Culoare: Roz, cu uşoare reflexii portocalii.

DLV00075

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Ruinart
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale