• La reducere

VEUVE CLICQUOT Brut, Franta, 0.375L, 12% ABV

RON 210.23
RON 185.00 Economiseste 12%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul este învechit pe o perioadă aproape dublă faţă de cât prevede legislaţia în vigoare. Acesta este motivul pentru care şampania beneficiază de o complexitate desăvârşită şi un perlaj aparte.

Eticheta galbenă este elementul vizual distinctiv al şampaniei, care se mândreşte ca fiind furnizor al Casei Regale Britanice, distincţie oferită de însăşi Regina Elisabeta a II-a.

Miros: Note parfumate şi îmbietoare de pere dulci şi mere galbene, învăluite în accente calde de vanilie.

Gust: Un buchet seducător ce combină elegant arome de mere, brioşe proaspete, miere, lămâie şi vanilie.

Culoare: Galben sclipitor.

DLV00047

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.375L
Tara Origine
Franta
Brand
Veuve Clicquot
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale