• La reducere

VEUVE CLICQUOT Brut, Franta, 3L, 12% ABV

RON 2,320.93
RON 1,996.00 Economiseste 14%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Profilul aromatic al acestei şampanii Non Vintage este frumos evidenţiat de perlajul vibrant, conturându-i acestuia un caracter elegant şi sofisticat. Sortimentul este un simbol al calităţii şi al excelenţei, fiind desemnat de către Regina Elisabeta a II-a furnizor al Casei Regale Britanice.

Miros: Arome proaspete şi seducătoare de brioşe, mere şi pere bine coapte şi note îmbietoare de vanilie.

Gust: Un buchet splendid, aromat şi uscat, alcătuit din note de brioşe proaspete, mere, vanilie, citrice şi un strop de miere.

Culoare: Galben strălucitor.

DLV00052

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
3L
Tara Origine
Franta
Brand
Veuve Clicquot
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale