• La reducere

VEUVE CLICQUOT Brut Rich, Franta, 0.75L, 12% ABV

RON 397.73
RON 350.00 Economiseste 12%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

În compoziţia acestui sortiment modern de şampanie regăsim un amestec de Pinot Noir 45%, Pinot Meunier 40% şi Chardonnay 15%. Sortimentul este unul dulce, cu un dozaj de 60g zahăr/l, care îşi păstrează însă prospeţimea, conturând o băutură cu gust expresiv şi caracter vibrant. Veuve Clicquot Rich este îmbuteliată într-un recipient metalic, care îi completează perfect spiritul exuberant.

Miros: Note bogate de fructe zemoase şi fructe zaharisite, îmbogăţite cu arome de brioşe.

Gust: Un buchet proaspăt şi aromat ce combină note fructate şi accente de brioşe proaspăt scoase din cuptor.

Culoare: Galben sclipitor.

DLV00050

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Veuve Clicquot
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale