• La reducere

VEUVE CLICQUOT Brut Vintage 2008, Franta, 0.75L, 12% ABV

RON 507.41
RON 411.00 Economiseste 19%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Pentru a spori complexitatea gustului prin îmbogăţirea sa cu note lemnoase şi vanilate, 5% dintre vinuri au fost produse şi învechite în butoaie din lemn adus din păduri localizate în Allier şi munţii Vosgi.

Rezultatul? Un gust frumos structurat, alintat de mineralitatea specifică terenului calcaros din Champagne, unde notele fructate de Pinot Noir se întrepătrund armonios cu elemente citrice pentru a da naştere unui  profil aromatic cu adevărat splendid.

Miros: Nuanţe de citrice şi fructe uscate, învăluite în adieri fine de pâine prăjită.

Gust: Expresiv şi proaspăt, dominat de fructe glasate, caise uscate, lămâie şi pâine prăjită.

Culoare: Galben-auriu strălucitor.

DLV00053

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Veuve Clicquot
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale