• La reducere

VEUVE CLICQUOT Grande Dame Gift Box, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 904.55
RON 796.00 Economiseste 12%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

La Grande Dame este un cuvée de excepţie al casei Veuve Clicquot. Prima sticlă din acest sortiment a fost realizată în anul 1962, în lot de doar 6000 de sticle. Blendul conţine struguri din soiurile Pinot Noir şi Chardonnay, în proporţii de aproximativ 60%, respectiv 30%, în funcţie de anul de lansare al şampaniei.

Strugurii sunt culeşi din opt regiuni renumite: Aÿ, Bouzy, Ambonnay, Verzy, Verzenay, Avize, Oger şi Le Mesnil sur Oger. Vinul este păstrat în amfore de ciment fără a fi filtrat.

La Grande Dame este o şampanie elegantă, cu textură mătăsoasă şi aciditate desăvârşită, care combină arome captivante de fructe, migdale şi miere.

Miros: Un parfum iniţial hipnotizant de piersică, caisă şi bergamotă. Agitând paharul, buchetul dezvăluie influenţe intense de brioşe, nuga, vanilie şi iasomie.

Gust: Arome bogate de fructe coapte în arşiţa soarelui, migdale, miere zaharisită şi accente florale discrete.

Culoare: Auriu, cu străluciri de ambră.

DLV00060

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Veuve Clicquot
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale