• La reducere

VEUVE CLICQUOT Rose Vintage 2008, Franta, 0.75L, 12% ABV

RON 515.29
RON 438.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Vintage 2008 se remarcă printr-o mineralitate generoasă, care accentuează excelent calităţile soiului Pinot Noir, în timp ce notele proaspete de brioşă sunt rezultatul procesului lent şi îndelung de învechire pe care sortimentul îl traversează în prezenţa fermentului.

Întreg buchetul este armonios şi bine structurat, iar perlajul fin completează perfect paleta aromatică, conferind un plus de eleganţă acestei şampanii de colecţie.

Miros: Nuanţe seducătoare de fructe roşii, fructe uscate, citrice şi vanilie, presărate cu accente fine de scorţişoară.

Gust:  Arome suave de cireşe Morello, brioşă, zmeură, căpşune, fructe uscate şi un strop de condimente.

Culoare: Roz aprins, cu sclipiri de cupru.

DLV00058

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Veuve Clicquot
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale