• La reducere

CORRALEJO Reposado, Mexic, 0.7L, 38% ABV

RON 242.67
RON 182.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Corralejo Reposado este un sortiment complex şi deosebit, care se evidenţiază prin unicitatea buchetului, dobândită în urma unui proces complex de învechire.

Sortimentul distilat exclusiv din agave albastre Webber este învechit timp de patru luni în trei tipuri de butoaie (Encino, franţuzeşti şi americane), fiecare dintre acestea împrumutând caracteristici personale băuturii pentru o experienţă gustativă excelentă.

Bogăţia aromatică îndeamnă la savurarea sortimentului aşa cum este, însă cei care preferă mixuri vor avea o surpriză deosebită atunci când vor folosi Corralejo Reposado într-un Margarita.

Notele degustării:

Profil aromatic: Explozie aromatică de scorţişoară, cuişoare, piper şi fum, note ce se împletesc frumos cu arome fine de ciocolată, coajă de lămâie şi vanilie.

Culoare: Auriu intens.

Informatii Produs

Alcool
38% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Corralejo
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale