• La reducere

DON JULIO 1942, Mexic, 0.7L, 38% ABV

RON 2,050.60
RON 1,702.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Tequila Don Julio 1942 este o băutură de-a dreptul iconică, fiind alegerea cunoscătorilor din toată lumea atunci când vine vorba de savurarea unui sortiment deosebit. Produsă în loturi mici, Don Julio 1942 este învechită pe o perioadă minimă de doi ani şi jumătate.

Băutura este practic un tribut adus anului în care Don Julio González a creat primul său sortiment de tequila în distileria La Primavera.

Buchetul complex reuneşte într-un echilibru perfect notele de agave, lemn şi vanilie, conturând astfel o personalitate de-a dreptul fascinantă. Don Julio 1942 este savurată de obicei simplu, tradiţional, în special în restaurante, cluburi şi baruri exclusiviste.

Profil aromatic: Miros dominat de note bogate de caramel şi ciocolată. Gust plăcut, unde se regăsesc accente de vanilie, caramel sărat, lemn de stejar, fructe tropicale şi agave. Finish-ul este lung, bogat în influenţe vanilate şi tonuri lemnoase.

Culoare: Ambră aurie.

GNGR_1088

Informatii Produs

Alcool
38% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Don Julio
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale