• La reducere

DON JULIO Anejo, Mexic, 0.7L, 38% ABV

RON 305.13
RON 238.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Tequila Don Julio poartă numele creatorului său, Don Julio González-Frausto Estrada, care a început să distileze tequila încă de când avea 17 ani. Dându-şi seama de beneficiile unui lucru făcut cap-coadă, acesta şi-a creat propria distilerie, numită La Primavera, acolo unde şi-a petrecut următorii 40 de ani dăruindu-se meseriei sale.

A experimentat tot felul de procese în producţia de tequila, de la cultivarea agavelor până la îmbutelierea produsului final. Interesant de ştiut este că primele produse ale lui Don Julio au fost consumate doar între prieteni, decizia de a înfiinţa o companie producătoare luând naştere abia după ce vestea acestei desăvârşite tequila se răspândise deja peste tot.

Don Julio Anejo este o tequila premium, invechita timp de optsprezece luni in butoaie de stejar alb american. La miros prezinta note de citrice, grapefruit, mandarine, lime si caramel. Gustul este complex si surprinde prin arome de miere salbatica, note de agave fierte si lemn de stejar. Finalul este usor condimentat.

Informatii Produs

Alcool
38% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Don Julio
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale