• La reducere

ESPOLON Blanco, Mexic, 0.7L, 40% ABV

RON 215.48
RON 181.00 Economiseste 16%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Creata in celebrele dealurile din Los Altos, tequila Espolon Blanco este considerata ca fiind baza celorlalte tequile produse de El Espolon. Pentru a se ajunge la gustul rafinat si unic al bauturii este folosita dubla distilare a alcoolului ce este obtinut din celebrele agavele albastre recoltate din regiunea Jalisco, conturand astfel o bautura cu caracter aparte, ce este completat de un gust neted si echilibrat.

Se poate servi simpla si bine racita in pahare de tip rocks, ori in retete de cockatiluri inedite ca baza.

Aspect: Limpede cristalin

Miros: Citrice, Condimente, Agava, Fructe exotice

Gust: Vanilie, Agava, lamaie, Papaya, Piper verde, Anason, Ananas, Bergamota

CLH00005

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Espolon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale