• La reducere

ESPOLON Reposado, Mexic, 0.7L, 40% ABV

RON 218.39
RON 190.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Celebrul Master Distiller Cirilo Oropeza si-a implinit un vis care-l dainuie de multi ani si anume acela de a crea o tequila de calitate, pe care ar fi mandru sa o impartaseasca lumii. Espolon Reposado se naste ca un Blanco care mai apoi se maturizeaza si va fi lasat pentru o perioada de pana la 5 luni in butoaie de stejar American usor arse, pentru a i se contura caracterul si personalitatea unui adevarat Reposado.

Un cocktail creat cu Espolon Reposado este o adevarata capodopera, oferindu-i o personalitate unica cu un gust desavarsit.

Aspect: Galben auriu

Miros: Vegetal, Fructe exotice, Mirodenii

Gust: Vanilie, Citrice, Piper, Caramel, Banana, Papaya, Ananas, Zahar brun

CLH00006

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Espolon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale