• La reducere

HERRADURA Plata, Mexic, 0.7L, 40% ABV

RON 240.00
RON 204.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produsa pentru prima oara in Mexic, in 1870, Herradura este o tequila premium, recunoscuta pentru calitatile sale ce sunt un rezultat direct al pastrarii cu sfintenie a procesului de cultivare, recoltare si fermentare a fructelor de agava.

Asadar, sunt folosite metode clasice, 100% naturale. Mai mult de atat, aceasta tequila este invechita timp de 45 de zile in butoaie de stejar.

Miros: cedru si agave, miere, ierburi uscate

Palat: cremos, indicii de condimente si stejar, agave

Finish: curat, echilibrat

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Herradura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale