• La reducere

HERRADURA Reposado, Mexic, 0.7L, 40% ABV

RON 223.17
RON 183.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Tequila Herradura Reposado este învechită în butoaie din lemn de stejar american timp de 11 luni, mult mai mult decât cele două luni stabilite prin lege pentru categoria din care face parte această băutură.

Maturarea îndelungată este motivul pentru care sortimentul capătă această culoare intensă de cupru. Mai mult, învechirea permite împrumutarea aromelor lemnoase, pentru a contura o textură fină şi un caracter sofisticat.

Herradura Reposado a fost creată pentru prima dată în anul 1974, fiind un produs extrem de apreciat şi astăzi. Sortimentul poate fi consumat tradiţional, într-un shot, sau poate fi savurat într-un cocktail.

Notele degustării:

Profil aromatic: Miros proaspăt de agave, cu un strop de piper. Gust de agave, completat de accente lemnoase, vanilie şi scorţişoară. Finish aromat, uşor condimentat.

Culoare: Cupru.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Herradura
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale