• La reducere

MILAGRO Anejo, Mexic, 0.7L, 40% ABV

RON 226.44
RON 197.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Milagro Añejo este o tequila în compoziţia căreia intră exclusiv agave albastre culese din localitatea Jalisco, faimoasă pentru cel mai dulce soi de agavă albastră din lume. Sortimentul este învechit în butoaie din lemn de stejar american pe o perioadă de minimum 14 luni şi maximum 24 de luni.

Perioada de învechire conturează un gust catifelat şi rafinat, cu accente bogate de agavă. Crearea unei tequila moderne nu presupune abandonarea tradiţiei, ci folosirea acesteia în cel mai avantajos mod cu putinţă. Asemeni celorlalte sortimente din gamă, Milagro Añejo este îmbuteliat într-o sticlă al cărei design exprimă creativitatea şi expresivitatea Mexicului modern.

Profil aromatic: Un miros bogat, compus din note de caramel, nucă de cocos şi accente de stejar rumenit. Gust expresiv, dominat de arome de caramel, cocos, ciocolată, tutun şi fructe tropicale. Finish dulce, uşor condimentat.

Culoare: Ambră pală.

PMALX61

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Milagro
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale