• La reducere

MILAGRO Reposado, Mexic, 0.7L, 40% ABV

RON 120.25
RON 95.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Premiată în anul 2014 cu medalie de aur şi medalie de argint, Milagro Reposado este o tequila realizată 100% din agave albastre şi învechită pe o perioadă de minimum 3 luni şi maximum 6 luni. Maestrul Distilator a insistat ca agavele să fie culese din Jalisco, regiune cunoscută pentru soiul dulce de agave albastre, unic în lume.

Sortimentul beneficiază de un echilibru perfect al gustului, care gravitează în jurul aromei de agavă. Milagro Reposado poate fi savurată simplu, tradiţional sau în compoziţia unui cocktail sofisticat.

Profil aromatic: Mirosul este alcătuit din note proaspete de agavă îmbogăţite cu tonuri calde de caramel, iar gustul e definit de un mix armonios format din arome de agavă, caramel şi pâine prăjită. Finish-ul este uşor condimentat.

Culoare: Galben pai.

PMALX62

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Milagro
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale