• La reducere

MILAGRO Silver, Mexic, 0.7L, 40% ABV

RON 120.00
RON 96.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Milagro Silver este un sortiment care uneşte două lumi: o cultură înrădăcinată în tradiţii şi o lume creativă şi vibrantă, specifică Mexicului modern. Tequila este obţinută numai din agave albastre de cea mai bună calitate, culese din Jalisco şi este caracterizată de un gust extrem de proaspăt şi catifelat.

Caracterul sprinten şi paleta aromatică dominată de note proaspete fac ca sortimentul să se potrivească foarte bine în compoziţia unui cocktail.

Profil aromatic: Mirosul este compus din note proaspete şi clare de agavă îmbogăţite cu tonuri citrice, în timp ce gustul este dominat de arome bogate de agavă, note vegetale şi accente citrice. Finish-ul este proaspăt, cu tonuri de piper negru.

Culoare: Incolor.

PMALX63

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Milagro
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale