• La reducere

PATRON Anejo Tequila, Mexic, 0.7L, 40% ABV

RON 334.21
RON 254.00 Economiseste 24%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acesta este fermentat, distilat şi depozitat în butoaie confecţionate manual pentru a începe procesul de maturare.

Băutura este obţinută în totalitate din agavă albastră weber, distilată cu atenţie în loturi mici şi învechită în butoaie din stejar alb american timp de aproximativ 12 luni.

Patron Anejo este sortimentul ideal pentru a fi savurat picătură cu picătură.

Notele degustării:

Profil aromatic: Mirosul combină note de lemn de stejar, vanilie şi arome de stafide. Gustul este dominat de note lemnoase, vanilie, miere şi stafide, iar finish-ul este lung, cu accente de caramel şi un pic de fum.

Culoare: Chihlimbar.

GNGR_566

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Patron
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale