• La reducere

PATRON Anejo Tequila, Mexic, 1L, 40% ABV

RON 335.00
RON 268.00 Economiseste 20%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Pentru a obţine cea mai elegantă tequila din lume, experienţa, atenţia la detalii şi dedicarea trebuie să ghideze întreg procesul de producţie.

Agavele albastre care intră în compoziţia sortimentului sunt culese manual, coapte cu grijă şi măcinate folosind metoda Tahona.

Sucul obţinut este apoi fermentat, distilat în loturi mici şi păstrat în butoaie din lemn de stejar alb american confecţionate manual, unde se dă startul procesului de învechire.

Maturarea se întinde pe o perioadă de aproximativ 12 luni, timp suficient pentru ca tequila să îşi contureze un caracter cât de poate de elegant şi special.

Profil aromatic: Mirosul este dominat de note calde şi prietenoase de lemn de stejar, vanilie şi stafide, în timp ce gustul se dezvăluie ca o armonie perfectă între note lemnoase, arome de vanilie, miere de albine şi stafide.

Finish-ul este lung, fiind presărat cu accente de caramel şi un strop de fum.

Culoare: Chihlimbar.

GNGR_567

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Mexic
Brand
Patron
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale