• La reducere

SAUZA Silver, Mexic, 0.7L, 38% ABV

RON 123.33
RON 74.00 Economiseste 40%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Tequila Silver este printre primele sortimente create de casa Sauza. Aroma sa proaspătă şi pregnantă de agave întruchipează perfect caracterul tipic al unui sortiment-pionier. Băutura este bine echilibrată, fiind distilată special pentru a evidenţia notele de agave.

Pentru a păstra cât mai bine prospeţimea şi bogăţia aromelor, nectarul rezultat din presarea agavelor proaspete este preparat termic imediat după ce a fost extras. Sauza Silver este un sortiment versatil, care poate fi savurat într-o varietate de cocktailuri.

Profil aromatic: Mirosul combină elegant note de măr verde cu arome de agave, iasomie şi condimente. Gustul este dominat de arome de agave, mere, lime şi grepfrut. Finish-ul este mediu, dulceag, cu note subtile de coajă de lămâie.

Culoare: Incolor, cu străluciri argintii.

PMALX117

Informatii Produs

Alcool
38% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mexic
Brand
Sauza
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale