• La reducere

ALIRA Grand Cuvee Dublu Magnum, Romania, Rosu, Sec, 3L, 14% ABV, Cutie Lemn

RON 495.52
RON 332.00 Economiseste 33%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Culoare: Rubiniu intens cu nuanțe granate

Miros: Vanilie, caramel, condimente, vișine, fructe negre

Gust: Un atac intens, dat de Cabernet Sauvignon, apoi gura se umple cu taninuri fine și dulci. Aciditate și alcool bine-echilibrate. Un vin complex și structurat. Postgustul este lung, caracterizat de  fructe, piper verde și ciocolată.

Servire: Servire la maxim 18°C, după ce a fost deschis și decantat cu cel puțin 30 de minute înainte de servire. Se poate păstra până la 5-8 ani, ferit de raza solare, în poziție orizontală, la 13°C.

PMF180

Informatii Produs

Alcool
14% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
3L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
ALIRA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale