• La reducere

ANIMA 3 Fete Negre, Romania, Rosu, Sec, 1.5L, 15% ABV

RON 310.67
RON 233.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Colecţia ANIMA reuneşte vinuri exclusiviste, produse din cei mai buni struguri ai anilor de recoltă excepţionali şi create pentru a dărui, pe lângă aromele sublime, momente pline de emoţie. De această dată, anii de recoltă 2014, 2015 şi 2016 îşi exprimă potenţialul aromatic într-un vin ce evidenţiază cele mai sublime calităţi ale strugurilor Fetească Neagră din podgoriile Dealu Mare DOC – CT, pentru ca apoi, procesul de maturare să exploateze acest potenţial şi să-i ofere conotaţii apoteotice.

3 Fete Negre petrece 12-24 luni în butoaie din stejar românesc şi franţuzesc  cu coacere medie, medie plus şi forte, astfel că dezvoltă arome intense, pătrunzătoare, evidenţiate perfect la o temperatură recomandată de servire de 16 - 18°C.

Culinar, vinul este frumos complimentat de preparate pe bază de miel sau vânat, brânzeturi şi ciocolată neagră.

Miros: Elegant şi intens parfumat, cu accente de fructe negre, ciocolată amăruie şi vanilie.

Gust: Arome bogate de marmeladă şi prune, nuanţate cu impresii de cafea şi tabac, care conduc spre un final lung, catifelat.

Culoare: Roşu închis, cu tonuri grena.

PMF153

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
1.5L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Aurelia Visinescu
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale