• La reducere

ANIMA Cabernet Sauvignon, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 183.33
RON 110.00 Economiseste 40%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Emoţia pe care o transmite acest Cabernet Sauvignon semnat Aurelia Vişinescu nu este una întâmplătoare. Vinul face parte din colecţia exclusivistă Anima, unde fiecare expresie a terroir-ului Dealu Mare este creată din cei mai buni struguri, în anii de recoltă excepţionali.

Învechirea vinului pe o perioadă de 17 luni în butoaie din stejar franţuzesc de 225lt imprimă taninii fini și note vanilate, perfect integrate în structura sa corpolentă. Astfel, Aurelia Vişinescu Anima Cabernet Sauvignon se potriveşte foarte bine alături de preparate condimentate din carne de vânat sau fripturi.

Miros: Buchetul etalează o eleganţă aparte, compusă din note de prune uscate şi coacăze negre, peste care se aştern adieri vanilate.

Gust: Arome intense de fructe negre, învăluite în condimente lemnoase, vanilate, care conduc spre un final lung, cu influenţe de scorţişoară şi cafea.

Culoare: Roşu închis.

PMF155

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Aurelia Visinescu
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale