• La reducere

ANIMA Grand Reserve, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 15% ABV

RON 231.25
RON 148.00 Economiseste 36%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Patru soiuri cu personalitate distincta fiecare adaugand arome unice intr-o perfecta armonie a senzatiilor, complexa si surprinzatoare.

Debutul este intens si vibrant, cu arome bogate de fructe negre si rosii, cirese bine coapte, prune uscate si stafide, note subtile de lemn si condiment. Etaleaza structura solita, completata de tanini fini si gust catifelat de fructe, marmelada, caramel si ciocolata neagra pe final.

Postgustul este lung, cu tuse de tabac si vanilie. Poate fi servit alaturi de carnea de vita, miel si vanat, dar si de branzeturi sau ciocolata neagra.

PMF156

Informatii Produs

Alcool
15% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Aurelia Visinescu
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale