• La reducere

AVINCIS Merlot Sec Magnum, Romania, Rosu, Sec, 1.5L, 13% ABV

RON 223.94
RON 159.00 Economiseste 29%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest soi cu arome variate si textura delicata a fost adus in viile din Dragasani cu mult timp in urma adaptandu-se foarte bine la conditiile de clima si la solul din aceasta zona.  

40% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (noi in proportie de 40%) timp de 12 luni; restul vinului este pastrat in cisterne de inox.

Culoarea acestui vin este violet-rosu inchis cu reflectii de rubin. Acest vin prezinta un buchet expresiv de zmeura, prune si o nota de ciocolata neagra. Gustul acestui Merlot este generos, cu arome de mure si note de boabe de cafea prajita si tanini matasosi. 

PMF037

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
1.5L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
AVINCIS
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale