• La reducere

BAUER ORANGE, Romania, Alb, Sec, 0.75L, 13% ABV

RON 124.05
RON 98.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Termenul Orange descrie un proces de vinificare antic, care se folosea pentru strugurii albi din lipsă de modalități moderne. Astăzi, însă, Orange descrie tehnica de vinificare a strugurilor albi precum cei roșii, printr-un proces îndelungat și natural, ce ajută la explorarea de noi arome, dar și la găsirea de noi interpretări ale strugurilor albi și noi profiluri aromatice. Bauer O.R.A.N.G.E. este un vin alb sec, realizat din struguri perfect copți din soiul Sauvignonasse, culeși dintr-o plantație cu viță de vie veche de peste 40 de ani.

Vârsta viței de vie reprezintă nu doar expresia cea mai pură a terroir-ului, ci și complexitatea soiului într-o singură cultură, perfectă. Vinul este produs prin fermentație naturală, în cisterne de inox, în care strugurii sunt puși cu tot cu pieliță pentru a conserva aroma.

Rezultatul este unul cu totul unic, Bauer O.R.A.N.G.E. oferind o culoare strălucitoare și o aromă complexă, printre care regăsim fructe exotice, fagure și caramel, completate de condimente apetisante și o aciditate cremoasă. Pentru a savura cum trebuie complexitatea lui Bauer O.R.A.N.G.E., vinul trebuie aerat înainte de consum.

Miros: Note delicioase de fructe galbene și fructe exotice, fagure și caramel, dar și coajă de pâine proaspătă 

Gust: Aroma este extrem de structurată, cu tonuri subtile de taninuri și o aciditate cremoasă, completate cu tușe de condimente 

Culoare: Auriu

PMF058

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Alb
Tip
Sec
Brand
Bauer
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale