• La reducere

BOROLI Barolo Brunella, Italia, Rosu, Sec, 0.75L, 13.5% ABV

RON 582.93
RON 478.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

O culoare roșie rubinie clară, cu reflexe foarte portocalii. O aromă netă în care licoricul iese în evidență la început, urmată imediat de un miros fructat; aroma te face să mirosi din nou și din nou pentru a descoperi fațete diferite și plăcute. Aroma fructată predomină magnific după câteva minute în pahar.

Un gust foarte învăluitor, proaspăt și armonios, cu o prezență delicată și gustoasă a lemnului. Un gust de lungă durată care invită să-l sorbi încet și din nou.

CRSH061

Informatii Produs

Alcool
13.5% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Italia
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
BOROLI
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale