• La reducere

BOTTEGA Acino Chianti DOCG, Italia, Rosu, Sec, 0.75L, 12.5% ABV

RON 71.60
RON 58.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Strugurii care intră în compoziţia acestui vin roşu cu tradiţie în Italia sunt cultivaţi prin metoda 'cordone speronato', fiind apoi recoltaţi, presaţi şi fermentaţi cu macerare în recipiente din lemn, la temperatură controlată, pentru a păstra foarte bine aroma şi alcoolul. Soiurile Sangiovese, Cabernet Sauvignon şi Merlot se completează reciproc excelent pentru a da naştere unui vin cu personalitate remarcabilă, a cărui învechire durează 4-5 luni.

Sortimentul toscan este bine echilibrat, are un caracter complex şi o structură bună, iar buchetul său se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne de vânat, mezeluri uscate şi brânzeturi maturate. Temperatura ideală de servire este de 16-18°C.

Miros: Note clare de fructe de pădure, completate elegant cu un strop de condimente.

Gust: Un buchet proaspăt şi nuanţat, dominat de arome de fructe de pădure şi cireşe zemoase.

Culoare: Roşu rubiniu.

PMALX31

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Italia
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
BOTTEGA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale