• La reducere
  • New

BRANCOVEANU Domnesc, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14.5% ABV

RON 74.36
RON 58.00 Economiseste 22%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Brancoveanu Vin Domnesc Roşu este un cupaj de-a dreptul seducător, alcătuit din soiuri nobile de struguri Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră, culese în anul de recoltă 2012. Caracterul puternic şi complex al acestui vin se adresează cunoscătorilor şi celor care apreciază sortimentele cu profil aromatic intens.

Este genul de băutură pe care vrei să o păstrezi doar pentru tine, pentru a putea savura în tihnă un pahar de vin elegant, cu tradiţie. Sortimentul are denumire de origine controlată Dealu Mare, iar ruinele cramelor în care se producea şi se depozita vinul în timpul lui Constantin Brâncoveanu pot fi văzute şi astăzi în vecinătatea cramelor actuale.

Miros: Un parfum intens de fructe de pădure, învăluit în note intense de ciocolată neagră.

Gust: Arome bogate şi bine echilibrate de coacăze negre şi mure, cu postgust lung, uşor amărui.

Culoare: Roşu rubin, cu tonuri vişinii.

PMALX47

Informatii Produs

Alcool
14.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
BRANCOVEANU
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale