• La reducere

BUDUREASCA Centenar Feteasca Neagra, Romania, Rosu, Sec, 0.75L, 14% ABV

RON 141.11
RON 127.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Culoare roșu-violet, cu arome intense de fructe de pădure și condimente fine. Corpolența și taninii moi pun în valoare gustul de fructe roșii.

Are o bună aciditate și un potențial de învechire remarcabil. Bun companion pentru preparate pe bază de carne de vânat cu sosuri condimentate.

Cu o culoare roșu rubiniu intens, vinul se deschide elegant, dezvăluindu-și aromele de fructe negre de pădure, prune uscate, mirodenii și lemn dulce.

Gustativ predomină prunele afumate, vișinele supracoapte, condimentele (piper roșu, cuișoare), iar taninurile ușor evoluate îi conferă un echilibru perfect, în directă consonanță cu aciditatea și alcoolul (14%).

PMF040

Informatii Produs

Alcool
14% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
Culoare
Rosu
Tip
Sec
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale