• La reducere

CAPE MENTELLE Cabernet Merlot, Australia, Rosu, Sec, 0.75L, 13.5% ABV

RON 176.19
RON 148.00 Economiseste 16%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Vinul captează rotunjimea şi profunzimea cabernetului şi somptuozitatea merlotului, caracteristici care asociate dau naştere unui sortiment parfumat şi elegant.

Cabernet Merlot Trinders este maturat în butoaie din lemn de stejar franţuzesc, pentru a definitiva profilul aromatic şi structura cupajului. Vinul se potriveşte cu preparate condimentate pe bază de carne de vită sau pui şi brânzeturi.

Miros: Note captivante de coacăze negre, cacao şi cuişoare, învăluite într-un parfum floral de violete.

Gust: Un buchet amplu, dominat de prune, coacăze şi dude negre coapte, pudrat cu un strop de cacao.

Postgust: Lung, condimentat, uşor vanilat.

Culoare: Roşu intens.

DLV00108

Informatii Produs

Alcool
13.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Australia
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Cape Mentelle
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale