• La reducere

CHATEAU LA PIROUETTE 2010, Franta, Rosu, Sec, 0.75L, 13% ABV

RON 74.39
RON 61.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Mirosul nu arunca in fata un amalgam de fructe, ci arome secundare de tip floral, pamant reavan, tutun si o puternica doza care aminteste de mina de creion. Dupa o aerare sustinuta, fructul pur iese la lumina (visine proaspete, cirese negre, mure si prune).

Gustativ, este exact ceea ce cautati intr-un Bordeaux old school: textura eleganta, aproape feminina, rotunjime perfect exprimata in context, corp usor spre mediu, fruct suculent si proaspat.

Aciditate medie, tanini fini si un final surprinzator de lung, cu mult fruct rosu care se lipeste de papile si o infuzie de ierburi aromatice.

Informatii Produs

Alcool
13% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Culoare
Rosu
Tip
Sec
Brand
Chateau La Pirouette
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale